Samen met u een geslaagd feest neerzetten, daar maken wij ons bij Ledsparty sterk voor. Wij maken graag uw aankleding voor het feest compleet met onze spullen die u binnen slechts enkele minuten opzet. Door alleen luxe artikelen als Easy-Up tenten borgen wij dat u deze snel heeft opgezet.

Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu een bruiloft, verjaardag, relatie-event, open dag, dorpsfeest, reünie of ander evenement is. We vinden daarom dat u geen omkijken moet hebben naar het onderdeel tentverhuur. In dat opzicht maken wij u het heel gemakkelijk.

Daarom Ledsparty!

U kunt bij ons rekenen op:
Het juiste materiaal: U wilt uw gasten in de juiste tent ontvangen. Met voldoende ruimte en een goede sfeer. Wij bieden voor elk feest de gepaste tent met bijpassende aankleding. Alles eenvoudig op te zetten binnen enkele minuten.

Makkelijk opzetten: Al onze tenten zijn EASY-UP tenten, deze tenten zijn door middel van een uitschuif harmonica systeem binnen enkele minuten opzetbaar en na het feest direct weer in te klappen.

Complete inrichting: Een goede tent is nog geen sfeervolle binnenkomer. Wij kunnen uw tent, als u dat wilt, compleet leveren met aankleding. Van statafels tot heaters en van LED meubilair tot sfeerverlichting.

Snelle service: Wij zijn flexibel om de materialen indien nodig dezelfde dag nog uit te leveren, bij bijvoorbeeld een slecht weerbericht passen wij ons aan uw wensen aan.

Hoogwaardige en verzorgde materialen: U zult zien dat al onze tenten en andere materialen er uitstekend verzorgd uitzien. We gaan zorgvuldig om met de materialen en dragen zorg voor het nodige onderhoud. Intensief gebruikte materialen vervangen we bovendien tijdig.

Zelf afhalen: Al onze producten kunt u zelf afhalen bij onze nieuwe bedrijfsruimte in Ede (centraal in Nederland).

 

Snelle service

Direct reactie op je bestelling.

Hoge kwaliteit

Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit.

Makkelijk opzetten

Al onze materialen zijn binnen enkele minuten opgezet.