Een gezellig tuinfeestje geven? Een partytent huren hoort daarbij. Wilt u de partytent ook eenvoudig opzetten en snel weer afbreken na het feestje? Wij bieden zowel compacte partytenten van 3×3 meter aan tot zelfs 6×3 meter voor de grotere tuinfeesten of andere buitenactiviteiten. De partytenten zijn ook makkelijk te koppelen voor nog grotere gezelschappen.

Easy up partytenten

Het grote voordeel van een easy up partytent is dat deze met twee personen binnen enkele minuten opgebouwd is. Door zijn handige harmonica klap systeem kun je de partytent eenvoudig uitklappen. Vervolgens stel je de poten af op de juiste hoogte en kun je de partytent direct gebruiken. De easy up tenten zijn makkelijk te vervoeren in je auto zodat overal het feest kan plaats vinden.

Waarom jouw partytent huren bij LEDSPARTY?

Wij bieden een uitgebreid assortiment kwalitatieve partytenten aan tegen een goede huur prijs. Van compacte, eenvoudig opzetbare easy up partytenten tot grote partytenten voor grote tuinfeesten of andere buitenactiviteiten. Ook voor de aankleding van jouw partytent kan je bij ons huren, zoals statafels en ledverlichting.

Daarom kiest u voor LEDSPARY

In welke regio is Ledsparty te vinden?

Ledsparty Ede is het adres voor het huren van een partytent in Ede en o.a. Arnhem, Barneveld, Bennekom, Hoenderloo, Oosterbeek, Otterlo, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Lunteren, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen, Woudenberg en Wolfheze. Neem contact met ons op om te mogelijkheden voor uw feest te bespreken.

Snelle service

Direct reactie op je bestelling.

Hoge kwaliteit

Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit.

Makkelijk opzetten

Al onze materialen zijn binnen enkele minuten opgezet.