Binnenkort een speciale feest gelegenheid en geen ruimte voor alle gasten in huis, dan kunt u een partytent huren in Bemmel! Wij verhuren namelijk ook partytenten in Bemmel. Bij Ledsparty kunt u terecht voor groepen boven en onder de 30 personen met keuze uit grote en kleine exemplaren. De feesttenten zijn aan elkaar te koppelen om ook een grotere groep een geweldig feest te bezorgen. Door een partytent te huren bent u altijd voorbereid op het weer en klaar voor en geslaagd feest! Bekijk ons assortiment om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Assortiment partytent verhuur in Bemmel

Het assortiment van Ledsparty bestaat uit partypakketten, partytenten, led verlichting en alle overige benodigdheden voor een feest bij u thuis. Door bijvoorbeeld een LED kubus bij uw feest te plaatsen creëert u een unieke sfeer voor al uw gasten.

De afmetingen van Partytent huren in Bemmel

Wanneer u een partytent wilt huren in Bemmel dan zijn er meerdere mogelijkheden. De afmeting hangt daarbij af van het aantal personen dat u op uw feest krijgt en van de beschikbare  ruimte in uw tuin. Vaak kan er met één partytent een geheel gezelschap een feest vieren. Mocht u niet voldoende hebben aan één tent dan kunnen wij door meerder partytenten aan elkaar te koppelen de gewenste tent creëren. Dit kan tot ruim 100 personen. Als u niet precies weet welke tent u nodig heeft dan kunt u contact opnemen voor advies.

Het opzetten van een partytent in Bemmel

Wanneer u een partytent in Bemmel gaat huren, dan huurt u een partytent van hoge kwaliteit die wel heel gemakkelijk is op te zetten. Als onze partytenten betreffen EASY-UP tenten die door u binnen enkele minuten in en uit elkaar zijn te klappen. Dit maakt het erg plezierig om uw feest snel op en af te bouwen. Zonder zorgen kunt u zich verder concentreren op het feest en verzorgen van alle gasten.

Welke extra’s kunnen er bij de partytent geleverd worden?

Bijna alles is mogelijk bij Ledsparty verhuur. U kunt bij ons een partytent huren in Bemmel in de vorm van een partypakket. Dit is inclusief complete inrichting met statafels, twee heaters en een ledkubus. Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere LED inrichting. Bijvoorbeeld bol of feest verlichting en vele andere artikelen die u nodig heeft voor uw party. Door deze artikelen maakt u de partytent extra compleet voor een gezellig feest!

In welke regio kunt u Ledsparty vinden?

Ledsparty Bemmel is het adres voor het huren van een partytent in Bemmel en o.a. Achterveld, Amerongen, Andelst, Arnhem, Barneveld, Bemmel, Bennekom, Doorwerth, Ede, Ederveen, Elst, Harskamp, Heelsum, Heteren, Huissen, Kesteren, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Leersum, Lent, Lunteren, Maarsbergen, Nijmegen, Ochten, Oosterbeek, Opheusden, Otterlo, Renkum, Renswoude, Rhenen, Schaarsbergen, Scherpenzeel, Veenendaal, Velp, Wageningen, Wekerom, Wolfheze, Woudenberg, Zetten.

LED-BUCKET

Snelle service

Direct reactie op je bestelling.

Hoge kwaliteit

Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit.

Makkelijk opzetten

Al onze materialen zijn binnen enkele minuten opgezet.